Archive for augusti, 2010

Nytt på menyn

Två nya sidor har äntligen blivit färdiga: Modeller och Måttabell. De har funnits i min planering hela tiden, men har fått stå tillbaka för syendet. Nu är de klara i alla fall och jag hoppas de underlättar för dig som vill beställa!
Arbetet med dem har också tvingat mig att tänka igenom vad jag verkligen vill sy. Det har blivit mycket trikåplagg eftersom de gått bäst att sälja, men jag sy gärna även i vävda tyger.

Tygsidan står närmast i tur att uppdateras. Det ligger travar med enfärgad interlock och velour i syrummet och även en del mönstrad trikå,  som väntar på fotografering. De vävda tygerna finns inte alls med på tygsidan, men de kommer!

Sommararbete

Sommarförsäljningen är fortfarande i gång för fullt i Hamnbodarna i Nynäshamn. Mina barnkläder finns  i Styv kuling tillsammans  med många andra hantverksprodukter. Jag kommer själv att stå i boden två dagar i veckan hela augusti ut. Boden är öppen 10-18 alla dagar. En hel del plagg är sålda, men jag har inte riktigt koll på exakt vilka här hemifrån. I de fall jag vet har jag lagt in anmärkningar på tidigare inlägg.

Inga barnkläder är sydda i sommar men däremot en hel del plagg till mig själv. Den erfarenhet jag fått när jag konstruerat mönster till barnkläderna, har varit till god hjälp även för mina vuxenplagg. Sen tillkommer naturligtvis komplikationer som smala axlar tillsammans med  en väl tilltagen byst och att jag är under medellängd. Men det innebär också att färdiga konfektionsplagg passar dåligt och numera sitter mina egna plagg klart bättre.  Med andra ord jag shoppar inte kläder längre, jag shoppar tyg!

Go to Top