Det blev en lång paus men nu gör jag ett nytt försök. Bloggen ser för närvarande inte ut riktigt som jag vill, men min administratör och IT-rådgivare, dvs äldste sonen jobbar med den. Det går bl.a. inte att kommentera så för tillfället hänvisar jag till min epost Pulchella@live.se  Mycket av innehållet behöver jag uppdatera men det får komma efterhand.

Att bloggen haft paus betyder inte att mitt handarbetande haft paus. Det har blivit klädsömnad till mig själv  och familjen, knyppling, trädgårdspysslande, promenader m.m.

Före bloggpausen lade jag mycket tid och arbete på ett projekt, som jag hade för avsikt att presentera här när jag var klar, men av olika skäl blev det inte så. Projektet har fått vila länge, men det har känts dumt att inte fullfölja när jag ändå hade kommit långt. Det som fick mig att ta upp det igen var uppropet i den här bloggen http://prematurbarngavle.blogspot.se/

Prematurkläder i egna modeller var nämligen mitt insomnade projekt. I mina lådor låg det en mängd provmodeller av västar, tröjor, bodies och mössor i olika storlekar men även färdiga plagg. En hel del verkade användbart och tillsammans med nysydda plagg kunde jag strax före jul skicka iväg en låda med bodies, byxor och mössor till Gävle. Så småningom hoppas jag få höra lite om hur mina plagg fungerar på riktiga små barn.

Allt eftersom kommer jag att berätta mer om hur jag tänkt med mina prematurkläder, men nu är det godnatt!