Nu blir det uppehåll i sömnaden över jul och i stället ska jag umgås med familjen. Syrummet har för övrigt just nu återtagit sin roll som pojkrum även om pojken fyllt trettio. Sängen får han alltid behålla, men annars blir han långsamt utträngd av tyger, tråd och symaskiner. Fast det gäller att hålla sig väl med honom eftersom han är administratör för den här sidan! Hittills har det gått bra och han gör snällt vad jag ber honom om! Tack Anders!

Täcksömsmaskinen anlände till sist men jag har inte hunnit använda den så mycket. En tröja till mig själv har jag fållat och nederkanten blev jättefin. Lite trixigare var det med ärmfållarna där det var mindre plats. Efter jul ska jag träna mer och även beställa en kantbandstillsats som kommer att behövas till de projekt jag planerar för det nya året. Till dess

GOD JUL