Om Pulchella.se

Välkommen till min sida!

Pulchella är det namn jag gett min hemsida och min produktion av barnkläder. Pulchella kommer från latinet och betyder nätt, vacker och används inom botaniken för att beteckna växter som är småvuxna. Det kändes som ett lämpligt namn för mina barnkläder och anknyter också till mitt intresse för växter och trädgård.

 Jag har under större delen av mitt liv intresserat mig för sömnad och handarbete i olika former. Jag har tidigare sytt kläder både till mig själv och till mina nu vuxna barn och har nu börjat sy barnkläder för försäljning i liten skala. Kläderna är hantverksmässigt framställda i ett fåtal exemplar.

Viktigt för mig är:

  tyger av bra kvalitet, framför allt bomull

  tyger i vackra färger och mönster, klassiska såväl som moderna

  enkla modeller som framhäver barnet

  kvalitet i sömnadsarbetet

Jag arbetar mest med egna mönsterkonstruktioner och tar tacksamt emot synpunkter, positiva såväl som negativa Jag syr gärna upp efter dina – och barnets – egna önskemål om tyg och modell. Ta kontakt med mig om du är intresserad!

Se dig omkring på min sida bland färdiga modeller och tyger! Kontakta mig på pulchella(at)live.se om du hittar något du vill ha. Eller skriv en kommentar om du finner något intressant!

Go to Top