Köp och beställning

Så här köper du färdiga plagg:
Kontakta mig på e-post pulchella(at)live.se  och tala om vilket eller vilka plagg du är intresserad av. Varje plagg har fått ett eget nummer för att undvika missförstånd så ange helst  detta nummer.  Jag kontaktar dig och ger vidare instruktioner. Till de angivna priserna kommer porto/frakt. Betalning i förskott. Leverans normalt inom en vecka.

Så här beställer du plagg: 
Om du hittar tyg eller modell på min sida som du gillar  kan jag sy upp plagg i rätt storlek. Kontakta mig på e-post enligt ovan så diskuterar vi oss fram till hur plagget ska se ut. Enstaka plagg hoppas jag kunna leverera efter en till två veckor. Vill du ha annat tyg eller modell kan leveranstiden bli längre. Priset sätts efter det tyg och utförande du väljer, men det kommer att ligga på ungefär samma nivå som mina färdiga plagg. Jag  kan skicka bild på det färdiga plagget innan du betalar.  Porto/ frakt tillkommer. Betalning i förskott.

Frakt:
Plaggens skickas  som brev/paket via Posten på billigast möjliga sätt, om vi inte kommer överens om annat. Kostnaden betalas av mottagaren.

Betalning:
 I förskott till mitt konto. Konto-nr meddelas via e-post.

Go to Top